Folie auto LLumar

Folia auto este una dintre cele mai utile invenții auto. Descoperirea sa a revolutionat tuning-ul auto, realizând dintr-o simpla masină, una foarte modernă sau chiar „chic”. Foliile auto se pot aplica pe laterale spate, laterale fata, pe parbriz și pe luneta mașini dumneavoastră. Aspectul pe care-l conferă mașinii este unul modern, intimitatea rămânându-vă intactă pe toată deplasarea dumneavoastraă cu mașina. Foliile auto sunt produse în S.U.A, în cea mai mare fabrică destinată strict foliei. Cu o suprafața de peste 70,000 m2, destinate exclusiv producției foliilor pe baza de poliester. Procesele sunt supravegheate și controlate pentru a fi siguri că tot ce pleacă din fabrică sunt materiale de cea mai bună calitate.

CPFilms este o companie detinuta de EASTMAN CHEMICAL COMPANY certificată ISO9001:2000 Nr. Certificat: #FM 35957

Folia auto aplicată de către FolieAutoColantariPitesti.ro aparține celui mai mare producator și distribuitor de folii auto din lume, marca LLumar. Folia auto LLumar este importată în Romania de catre SolSec SRL, cu care colaborăm de peste 20 ani. Vă recomandăm o folie auto profesională marca LLumar pentru aspectul ei, fumuriu închis, pentru claritatea acestei folii auto din interior în exterior, dar și pentru protecția oferită de acestă folie. Folia auto LLumar ofera o calitate superioara fata de alte branduri din Romania, materialele LLumar au garantia reala cuprinsa intre 5 ani si 12 ani, in functie de gama de folie auto aleasa de dumneavastra.

Folia auto LLumar are mai multe transparențe: 7%, 15%, 38% și 53%

Vă așteptăm în atelierul nostru omologat R.A.R  pentru aplicare de folie auto omologata LLumar pe laterale spate și luneta dumneavoastră pentru a beneficia de cele mai profesionale servicii. Oferim garanție REALĂ de 5 ani la folia auto și la montajul efectuat în atelierul nostru din str. Prof. Victor Slăvescu nr. 39 VEZI HARTA, Pitești, Argeș.

Pentru programare vă rugăm să ne contactati la 0726.277.123

Suna acum: 0726.277.123