Folii cladiri LLumar

Folia solară LLumar a fost creată pentru a vă proteja de razele UV, căldura insuportabilă dar şi de lumina orbitoare deranjantă. Aplicarea unei folii solare pe structura geamurilor dumneavoastră, vă poate creea în încaperea de locuit sau chiar la serviciu un habitaclu mult mai plăcut. Acum nu o să mai fiţi obligaţi pe perioada zilei să folosiţi draperiile sau obloanele pentru a ne proteza de lumina solară puternică. Foliile solare LLumar pentru aplicarea pe geamurile simple sau termopane sunt catalogate:

  1. Folii solare LLumar.
  2. Folii decorative LLumar.
  3. Folii antiefracíe LLumar.

Folii Solare LLumar

Foliile solare marca LLumar au fost create pentru a ne proteja de căldura excesivă a soarelui. În ultima perioadă solarele a devenit din ce în ce mai puternic şi parcă razele solare sunt tot mai nocive. Vara, în anumite zile parcă nu se poate respira în casă. Acum nu trebuie să mai folosiţi aerul condiţionat la maxim dacă pe stilca dumneavoastră s-a aplicat o folie solara reflectivă LLumar.

Foliile solare resping cu până la 83% din căldura efectivă care vă pătrunde în încăpere. Un asfel de procent reduce temperatură din încăperea dumneavoastră cu 2 -8 grade celsius.

Un alt avantaj este acela că daca aerul nu mai este folosit la maxim reducem şi factură de energie, deci căştigăm de doua ori: avem în încăpere un habitaclu placut şi economisim bani reducând factura de curent.

Folii decorative LLumar

Folia decorativă marca LLumar conferă un nivel ridicat de intimitate şi oferă totodată un aspect de sticlă sablată. Foliile decorative sunt pe diferite modele, cu dungi subţiri sau dungi groase, patrate sau cercuri, sau chiar folia sablată simplă pe culoarea alba sau maro.

Un mare avantaj pe care-l oferă folia decorativă LLumar este acela că daca modelele de geamuri nu vi se mai par moderne sau doriţi o schimbare, nu trebuie să vă înlocuiţi toată structura de sticlă, ci doar folia decorativă aplicată.

Suna acum: 0726.277.123